Onze missie

na restauratie

Onze missie is het realiseren van een ontmoetingsplaats voor ondernemers (Lodge de Neuf), Bed & Breakfast en eventlocatie (House de Neuf) in het kasteel van Hof ter Linden. 

tijdens restauratie

Door een build-up fase in te lassen, tijdens de restauratie tot de effectieve uitbating, op de site Hof ter Linden heeft het als doel om mensen samen te brengen en te laten kennismaken met dit prachtige domein.

Onze visie

build-up fase

Het ruime publiek kennis laten maken met de totaliteit van de site en warm maken voor het toekomstige totaalproject.

lodge de neuf

Door het realiseren van Lodge de Neuf kan de eeuwenlange traditie van kwaliteit en stijl op de site doorgetrokken worden. Het kasteel, dat als representatieve woning is opgetrokken, wordt hierdoor herbestemd tot representatieve ontvangstruimte voor tal van zakenmensen uit de ruime omgeving.

Bed & Breakfast en house de neuf

Door het realiseren van een Bed & Breakfast wordt ook het verblijfskarakter van het pand behouden. Het particuliere karakter wordt hierbij enigszins doorbroken en tegelijk wordt er ook werk gemaakt van een openstelling voor een ruim publiek via de talrijke evenementen zodat elke bezoeker de leefkwaliteit van dit historische pand kan ervaren

Jo Hageman & Roeland Verhamme (zaakvoerders & initiatiefnemers)

Jo Hageman & Roeland Verhamme (zaakvoerders & initiatiefnemers)