Wat is een build-up fase

Deze benaming staat voor het meeleven met de volledige restauratie van Hof ter Linden, een belangrijk erfgoed in Edegem, en het mee beleven van een nieuwe functie of herbestemming van het kasteel. 

Waarom doen we dit

Via deze weg willen wij onze gasten kennis laten maken met het prachtige domein Hof ter Linden en wat het allemaal te bieden heeft vooraleer de restauratie is afgerond.

Door een build-up fase toe te passen geven wij aan onze gasten de mogelijkheid om te genieten van het kasteel zoals de familie het enkele jaren geleden heeft achtergelaten in een uniek en niet-gerestaureerd kader. Ook betrekken wij op deze manier onze gasten in de heropbouw van het domein door mee te groeien in de restauratiefase.

Wat heeft dit tot gevolg

Dankzij het harde werk van alle betrokken partijen binnen dit project en het vertrouwen en interesse van onze gasten weerspiegelt dit zich in keiharde resultaten na het eerste jaar:

  • +4.500 gasten hebben van het kasteel kunnen genieten tijdens private evenementen
  • +1.000 gasten hebben het kasteel ontdekt tijdens publieke evenementen
  • +140 ondernemers zijn lid van Lodge de Neuf
  • mede dankzij sociale media houden wij iedereen op de hoogte van de vorderingen en gebeurtenissen in Hof ter Linden
  • dankzij mond-tot-mond reclame vinden steeds meer mensen hun weg naar Hof ter Linden om zelf een evenement te organiseren of om te komen genieten van dit prachtige parkdomein