Welkom bij House de Neuf!

Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit eind 18de eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch park met waterpartijen, verschillende percelen bos en landbouwgronden.

Het kasteel en de koetshuizen zullen in de komende jaren nog gerestaureerd worden en in hun oude glorie hersteld.  Zo is op dit ogenblik de restauratie van beide koetshuizen en de omgeving in uitvoering. Dit zal begin 2018 worden afgerond. De restauratie van het kasteel zal pas van start gaan over enkele jaren.

Simon de Neuf

Simon de Neuf

In afwachting van de restauratie aan het kasteel zijn wij vanaf januari 2016 gestart met een “build-up” fase om zo de mogelijkheid te bieden aan onze gasten om het kasteel te ervaren in een uniek en exclusief kader. Geniet van het kasteel in een staat zoals de adellijke familie het enkele jaren geleden heeft achtergelaten en voel je zelf eens kasteelheer/vrouw.

House de Neuf biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor evenementen & seminaries. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin is het perfect kader voor diverse activiteiten van 1 tot max 250 gasten.

Simon de Neuf kijkt ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen in House de Neuf!


Publieke evenementen in house de neuf

  • Zomerburen - Brasil with Love, 23 augustus 2018

Brazilië, dat is carnaval en witte stranden, samba en bossa nova, feesten en voetval, maar vooral heel veel mooie muziek en poëtische literatuur. Lieve De Meyer (Arto) neemt je mee op een literaire en muzikale rondreis door dit exotische land. Een avondje all-in Brazilië op de trappen van het kasteel.

Klik hier voor meer info


Hoe hebben anderen house de neuf ervaren

We kijken nog altijd met veel plezier terug op ons huwelijksfeest. 
Het was een mooi feest, door jullie heel goed gecoördineerd en geregeld. Wat blijft zijn de mooie herinneringen, het schitterende weer, de spelende kinderen in het park, de heerlijke hapjes, de bloemen, de mooie foto op het einde met bijna alle aanwezigen.
Het was een prachtige dag. 
Saskia & David (huwelijksfeest)
Eerst en vooral : wauw wat een toplocatie.
Niet alleen de binnenkant van het gebouw maar ook de sfeer die er hangt en de natuur ( zoals de vijver ) errond. Ik was aangenaam verrast , en het werd nog mooier 's nachts . Dit mede door het uitlichten van de sterkte punten van het gebouw en de omgeving . Jullie personeel zijn ook zeer gedreven in hun vak. 
Mijn besluit : ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking . Groetjes ! 
Digna (personeelsfeest)

Sfeerbeelden

meetings / personeelsfeesten / teambuilding activiteiten / seminaries / infosessie

huwelijksfeesten / recepties / verjaardagsfeesten / communiefeesten

private dining / tastings / product launches

Vernissages & kunst

Ontdek het kasteel in deze kortfilm!